davidoch
BUKSI
Zsolt Ct
monicabrown388
Zsolt Usa

Általános Szerződési Feltételek

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

1. Bevezető rendelkezések 3. A Szolgáltató és a Weboldalon regisztráló természetes személy (a továbbiakban: Tag; a Szolgáltató és a Tag a továbbiakban együtt: Felek) között a jelen Felhasználási Feltételek – mint a Szolgáltató ajánlata – Tag általi elfogadásával a jelen Felhasználási Feltételekben meghatározott tartalommal a regisztráció Tag általi megerősítésének időpontjában szerződés (a továbbiakban: Megállapodás) jön létre és lép hatályba, mely időponttal továbbá a Felek között a jelen Felhasználási Feltételek tárgyában korábban létrejött valamennyi megállapodás hatályát veszti.

 

A Felhasználási Feltételek elválaszthatatlan mellékletét lépezi az Felszedlek Adatvédelmi Szabályzata, amely az alábbi weboldalon érhető el: Adatvédelmi szabályzat

2. Általános rendelkezések

1. A Szolgáltató a Felhasználási Feltételeket bármikor, egyoldalúan jogosult módosítani. A Szolgáltató a módosított Felhasználási Feltételeket a változtatást követően haladéktalanul köteles közzétenni a Weboldalon, és ezzel egyidejűleg a Tagot e- mailben vagy a Weboldalon közzétett felhívással értesíteni. A Tag a Szolgáltató egyoldalú módosítása esetén jogosult a Megállapodás azonnali hatállyal történő felmondására.

2. A Weboldal és a Szolgáltatás kizárólag természetes személyek magáncélú felhasználására szolgál, és nem vehető igénybe jogi személy által, továbbá üzletszerű vagy gazdasági tevékenység folytatására vagy annak elősegítésére..

3. Alapszolgáltatások, díjköteles szolgáltatások, díjfizetés

1. A Szolgáltatás ingyenesen elérhetőek valamennyi Tag számára:

 

 

4. A Felek jogai és kötelezettségei

1. A Tag a Felhasználási Feltételek elfogadásával kijelenti és szavatolja az alábbiakat:

  • a) a Tag természetes személy és a regisztráció időpontjában betöltötte a 16. életévét;
  • b) a Tag nem ítélték el jogerősen valamely, a nemi élet szabadsága és a nemi erkölcs elleni, illetve az emberi méltóság és egyes alapvető jogok elleni bűncselekmény elkövetése nem áll;
  • d) a Tag által a Weboldal használata, valamint a Szolgáltatás igénybevétele során megadott, illetve közzétett adatok, információk, képek pontosak, kizárólag a Tagra vonatkoznak, a valóságnak megfelelnek, nem félrevezetőek, továbbá nem sértenek személyhez fűződő jogot, valamint nem ütköznek hatályos jogszabályba.

 

2. A Tag a Weboldal használata, valamint a Szolgáltatás igénybevétele során:

  • a) a Szolgáltatást kizárólag rendeltetésének megfelelően jogosult használni, kizárólag olyan magatartást tanúsíthat, amely nem ütközik hatályos jogszabályba, továbbá véleménynyilvánítási szabadságát csak mások jogainak sérelme nélkül jogosult gyakorolni;
  • b) kizárólag olyan adatot, információt, valamint képet adhat meg, illetve tehet közzé, amely a Tagra vonatkozik, pontos, a valóságnak megfelel, nem félrevezető, továbbá nem sért személyhez fűződő jogot, valamint nem ütközik hatályos jogszabályba;
  • c) nem teheti közzé személyes adatait vagy egyéb olyan információt az adatlapján, mely által közvetlenül elérhetővé válik;
  • d) nem használhatja a Szolgáltatást más termék, illetve szolgáltatás népszerűsítésére;
  • e) nem élhet vissza a Szolgáltatással vagy bármely, a Szolgáltatás útján közzétett információval, továbbá nem kísérelhet meg illetéktelenül beavatkozni a Szolgáltatás működésébe vagy jogosulatlan hozzáférést szerezni valamely, a Szolgáltatást biztosító számítástechnikai eszközhöz, illetve a Szolgáltatás keretében rögzített információhoz, illetve adathoz.

 

3. A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a Megállapodásban meghatározott valamely kötelezettség Tag által történő megsértése esetén eltávolítson bármely, Tag által megadott, közzétett, illetve feltöltött információt, adatot vagy képet.

4. A Szolgáltató fenntartja a regisztráció elutasításának jogát.

5. A Megállapodás megszűnése

1. A Tag a Megállapodást bármikor, bármely okból rendes felmondással felmondhatja a „Profil törlése” linkre kattintva. A tagság azonnali hatállyal megszűnik. És semmilyen emailcím, telefon bármilyen személyes adatot nem tárol és nem ad ki harmadik személynek.

  • a) a Tag nem fogadja el a Szolgáltató által egyoldalúan módosított és a Weboldalon közzétett Felhasználási Feltételeket akkor nem tud tagságot szerezni az oldalon.

     

    4. A Szolgáltató jogosult a Megállapodást rendkívüli felmondással felmondani és a Tag regisztrációját, továbbá valamennyi kezelt adatát azonnali hatállyal törölni, amennyiben a Tag a Megállapodásból folyó valamely kötelezettségét súlyosan megsérti.

    5. A tagság megszűnésekor a Tag regisztrációja törlésre kerül, és valamennyi, a Megállapodásból eredő tagsági joga és kötelezettsége megszűnik.

    6. A Szolgáltató felelősségének korlátozása

    1. A Szolgáltató kizárja a felelősségét a Szolgáltatáson keresztül hozzáférhető információk esetleges pontatlanságából, illetve valótlanságából eredő károkért.

    2. A Szolgáltató kizárólag a Szolgáltatást biztosítja, nem pedig annak eredményességét, így kizárja felelősségét azért, ha használat időtartam alatt a Szolgáltatás igénybevétele a Tag számára eredménytelen.

    3. A Szolgáltató kizárja a felelősségét a Szolgáltatásban bekövetkező valamennyi olyan kimaradásért, illetve hibáért, amely nem a Szolgáltatónak felróható okra vezethető vissza, különösen amelynek oka a Fizetési szolgáltatónál, a tárhelyszolgáltatónál vagy az internetszolgáltatónál bekövetkezett üzemzavar vagy hiba, illetve valamely vis maior esemény.

    7. Vegyes és záró rendelkezések

    1. A Megállapodás alkalmazására és értelmezésére a magyar jog irányadó.

    2. A jelen dokumentum tartalmazza a Felek között létrejött teljes Megállapodást. Ha utóbb a Megállapodás valamely rendelkezése akár részben érvénytelenné vagy végrehajthatatlanná válik, az érintett rendelkezés fennmaradó része, valamint a Megállapodás további rendelkezései érintetlenül hatályban maradnak.

    Amennyiben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, vagy bármilyen kérdésed lenne a szolgáltatással kapcsolatban, várjuk leveledet ügyfélszolgálatunk email címre.

    Ügyfélszolgálat: info.felszedlek@gmail.com