Piros
MagasSrác95
komaka25
viking76
akos01mezei93

Sikertörténetek

                                                                                    Szandi és Ferike
 

“Szerintünk ma már egyáltalán nem ciki társkeresőzni. Sokkal hatásosabb, mint naponta lerészegedni valahol csak azért, hogy felszedjünk valakit.”

Eleinte csak a buli kedvéért regisztáltunk az felszedlek.hu online társkeresőre. Akkoriban minden barátunk és közeli ismerősünk társkeresőzött már, így gondoltuk, mi is kipróbáljuk. A sokak által használt Tinder szóba sem jöhetett. Nem fogalmazódott meg bennünk, hogy komoly kapcsolatot szeretnénk, de abban azért biztosak voltunk, hogy nem is egyéjszakás kalandokra vágyunk.

Kicsit olyan volt az egész, mint egy hétvégi buli. A barátok invitáltak minket az felszedlek.hu-ra, mi pedig csatlakoztunk. A különbség talán annyi, hogy nem néhány óránk volt megismerni egymást egy alkoholgőzös, sötét szórakozóhelyen, hangos zene mellett, hanem idővel, hosszas, izgalmas beszélgetések következtében jutottunk arra a döntésre, hogy közelebbről is meg szeretnénk ismerni egymást. Szerintünk ma már egyáltalán nem ciki társkeresőzni. Sokkal hatásosabb, mint naponta lerészegedni valahol csak azért, hogy felszedjünk valakit.